fajafogam.hu - Fájdalommentes pénztárca kímélő kezelés mindenkinek!
DR SOMLÁN GYÖRGY FOGORVOS
DR SOMLÁN DENTÁL
DR. SOMLÁN GYÖRGY
FOGORVOS
30-578-4000
Bejelentkezés
Pécs: 30/60-999-67
Tolna: 30/86-576-20
E-mail: drsomlan@t-online.hu

Rendelőink
Tolna (Mözs) (Tel.: 74/540-137)
Szent István u. 13.
Pécs
Pajtás u. 18.

Téli madáretetés - Bird feeding
Zsolnay Kulturális Negyed
Zsolnay Kulturális Negyed
Lenyűgöző új kulturális témapark! A Zsolnay Kulturális Negyed Pécs ékköve. A város új kulturális központjának formájában, a hozzá méltó módon él tovább a Zsolnay család egykor itt működő, világhírű kerámiagyárának öröksége.

Honlap »

Cella Septichora Látogatóközpont
Cella Septichora Látogatóközpont
Hétkaréjos kápolna a római korból. Pécs város római kori elődje, Sopianae késő római ókeresztény temetője 2000-ben került fel az UNESCO világörökségi listájára.

Honlap »

Gázi Kászim pasa dzsámija és a Széchenyi tér
Gázi Kászim pasa dzsámija és a Széchenyi tér
Hazánk legnagyobb török kori emléke. A Széchenyi tér közepén álló monumentális épület 23 méter magas kupolájával, szamárhátíves ablakaival uralja a teret. Különösen az esti órákban, belülről halvány fénnyel megvilágítva, sajátos szépségével hívja fel magára a figyelmet.

Honlap »

Csontváry Múzeum
Csontváry Múzeum
Az egyik legkülönösebb magyar festő kiállítása. A századfordulón emelt neoreneszánsz épületben 1973-ban nyílt meg a magyar festészet talán legkülönösebb egyéniségének, Csontváry Kosztka Tivadar kiállítása.

Honlap »

Szent Péter és Pál Bazilika.
Szent Péter és Pál Bazilika.
A pécsi püspökséget Szent István király alapította 1009-ben. Első püspöke a francia származású Bonipertus volt. Templomáról kevés adat maradt ránk. Feltehető, hogy az első templom valamely ekkor még meglévő ókeresztény kápolna lehetett.

Honlap »

Orfű és a Mecsek
Orfű és a Mecsek
Orfű a Mecsek északi oldalán található település, amely Pécstől 20 km-re található, erdőkkel, tavakkal körülvéve (strand, horgásztó) szomszédjában Magyarhertelend a termálfürdőjével. Kiépített kerékpárutak, néhány éve átadott Aquapark, barlangászati, lovaglási lehetőség. A mecseki turista ösvények végtelen számú erdei kirándulásra adnak lehetőséget, csodálatos panorámával a Mecsek különböző pontjairól a környező tájra.

Orfű »
Mecseki kirándulások »