fajafogam.hu - Fájdalommentes pénztárca kímélő kezelés mindenkinek!
DR SOMLÁN GYÖRGY FOGORVOS
DR SOMLÁN DENTÁL
DR. SOMLÁN GYÖRGY
FOGORVOS
30-578-4000
Bejelentkezés
Pécs: 30/60-999-67
Tolna: 30/86-576-20
E-mail: drsomlan@t-online.hu

Rendelőink
Tolna (Mözs) (Tel.: 74/540-137)
Szent István u. 13.
Pécs
Pajtás u. 18.

Téli madáretetés - Bird feeding
Fogfehérítés
A jó megjelenés fontos része a mosoly mögül előtűnő fehér fogsor. Az utóbbi időben egyre többen érdeklődnek a különböző fogfehérítő eljárások iránt, hiszen a fehér fogak nem csupán fiatalos külsőt, de ápolt és egészséges benyomást is kölcsönöznek.

A beyond lámpás fogfehérítést bemutató videók:

Beyond
Egyszerű és biztos

Ragyogó mosoly kevesebb mint egy óra alatt!

Kutatások igazolják, hogy a Beyond-kezelés után a fogszín 5-14 árnyalattal világosabb lesz a VITA színskála szerint. Ez az eredmény 30%-kal jobb az otthoni fogfehérítő eljárásoknál, és sokszorosan jobb a más összehasonlítható termékekkel elérhető eredménynél.

A Beyond kezeléssel az egész fehérítési folyamat kevesebb mint egy óráig tart. Az USA-ban már több mint 1 millió ember foga lett fehérebb ezen eljárásnak köszönhetően. Miután a fehérítéshez használt fény alacsony hőmérsékletű, nem károsítja a fogidegeket. A Beyond egyszeri kezelés, mely nem jár mellékhatásokkal. Általánosságban elmondható, hogy a Beyond a legbiztosabb és legjobb fogfehérítő eljárás a jelenleg a piacon találhatók között.

Kevesebb mint egy óra alatt újra csodálatosan fehér fogai lehetnek. Gyermekként mindenkinek szép fehérek a fogai, azonban különböző színező anyagokat tartalmazó élelmiszerek, mint pl. vörösbor, a tea és a kávé elszínezik fogaink felületét. Egy idő után ezek a foltok mélyen beivódnak a fog anyagába. Ugyanúgy, mint a fehér textíliáknál, ahol a makacs foltokat mosással már nem lehet eltávolítani, miáltal a textília elveszíti eredeti ragyogását. Ezzel szemben a Beyond által kifejlesztett technika mind a fog felszínét, mind pedig a mélyebb rétegeket tisztítja.

A Beyond hidegfény technikája, amely az Ön fogait újra fehérré varázsolja, egy rendkívül nagy intenzitású keskeny fény-nyalábbal hat. A kék fény-nyaláb 480 és 520 nanométer hullámhossz között dolgozik. Egy különleges optikai szűrő eltávolítja a káros infravörös és utltraibolya sugarakat. A fehérítő zselé hidrogén-peroxidot és 20 nanométer szemcseméretű szilikon-dioxidot tartalmaz, 16 vagy akár több fog felszínén gyorsan oxidálódik, ezáltal gondoskodik arról hogy csodálatos fehér fogai újra ragyogjanak.

Gyakori kérdések
Ez a speciális kezelés számomra is elérhető?
Szinte mindenki, aki fehérebb fogakat szeretne alkalmas erre a kezelésre. A dohányzás, a kávé-, teafogyasztás okozta elszíneződések egész egyszerűen eltűnnek. Akár azok a makacs elszíneződések is kezelhetőek a Beyond segítségével, amelyek antibiotikum szedésének mellékhatásaként, fluoridálással, vagy egyéb gyógyszer hatására keletkeztek.

Meddig maradnak a fogaim fehérek?
Ez mindenkinél más és más, de a hatás átlagosan két-három évig tart.

Meddig tart a kezelés?
Kevesebb, mint egy óra alatt eltűnnek az elszíneződések, amelyek gyakran évek hosszú sora alatt keletkeztek. Tehát az egész nem tart tovább mint egy látogatás a fodrásznál, vagy manikűrösnél.

Mennyire lehetnek fehérek a fogaim?
Kutatások azt igazolják, hogy már egy fehérítés után is akár 5-14 árnyalatot fehéredhetnek a fogak a VITA színskála szerint.

Miben különbözik a Beyond fehérítési eljárása más módszerektől?
A Beyond technika a fogakat közvetlenül fehéríti és nincsenek mellékhatásai. Biztonságos eljárás, nem károsítja a fogakat és a legjobb eredményre vezet.

Mennyire biztonságos tulajdonképpen a Beyond kezelés?
A rendkívüli Beyond-hidegfény kezelés abszolút biztonságos. Miután a Beyond egy úgynevezett hideg fény-nyalábot használ, nem károsodnak a fogidegek. Ehhez jön még, hogy a fogfehérítő zselé vízbázisú, ezért nem károsítja a fogat vagy a fogzománcot, valamint egyáltalán nem érintkezik a fogínnyel. Ezek gyakran feltett kérdések.

Mit kell tenni közvetlenül a fehérítést követően?
A kezelést követő első 48 órában kerülje a dohányzást és a kávé, vagy tea, cola, vörösbor, vagy más sötéten színező italok vagy ételek fogyasztását. Szintén nem ajánlott színes szájvíz vagy fogkrém használata.

Áraink »